Rita Barrachina

M'agrada escriure...

Català Esperanto Español
Llibre sobre la Fedi Fanzineto Katiteo Libro sobre el Esperanto
Web Equipaments Lliures Lernu pri marklingvoj ĉe Ekobitoj Comunicaciones Libres con Komunikilo
Web Snap!Arcade Aliaj Esperantistaĵoj MiniWebs
HTML < 512 kB
Web Gamifica't! Kategorio AnartistEO Canción "Usa software libre"

... i fer gargots.

Tres tamagochis de colors, un verd, un blavós i un groc. Katikornius amb teclat i símbol copyleft. Robotet amb el cap i els ulls grossos, un sol peu i cara de sorprès. Kaktus kawaii dins un test i amb un llacet vermell. Tres galetetes somrients: de festuc, llimona i mora. Floreta feta de bombetes. N'hi ha una que no encaixa amb les demés, com un pètal que cau. Unicorni amb les potes davanteres aixecades. Bruixeta voladora amb barret, escombra i cara de velocitat. Un tomàquet vermell, un pebrot groc i una albergínia vectorials.
Un robotet quadrat, amb un sol ull i tres rodes. Un solet despentinat somrient. Dos bolets tipus kawaii, un més gran que l'altre i rere uns matolls. Tres peces del joc tetris. La cara d'un gatet negre. Una bombeta que penja d'un fil. Un popet somrient. Planeta Saturn somrient. Oliva i cabeça d'all somrients.

Uso programari auditable

Debian, Pluma, Inkscape, Scribus, LibreOffice, GIMP, Evolution, KeePassXC, Lektor, Cesium, VLC, Zint, Snap!, MicroBlocks, Firefox, Searx, Nextcloud, Discourse, LiberaForms, Jitsi, HedgeDoc, BigBlueButton, Akkoma, Gancio, Peertube, Invidious, etc.

Mi parolas Esperanton!


Contacte

Correu: hola @ gamifi.cat
Fedi: @titi@bcn.fedi.cat